NOVASOL

Euroopan suurin loma-asuntojen välittäjä

NOVASOL on Euroopan suurin loma-asuntojen välittäjä. Tarjoamme mahdollisuuden viettää lomaa autenttisessa ympäristössä yksityisomisteisissa loma-asunnoissa.  Olemme ylpeitä voidessamme tarjota yli 40 000 loma-asuntoa 29 Euroopan maasta. Valikoimistamme löydät huviloita ja huoneistoja kaikista hinta- ja kokoluokista. Lisäksi NOVASOLilla on omia palvelutoimistojaan ympäri Eurooppaa. Yrityksemme palvelee sinua yli 45 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata omaa loma-asuntoasi kauttamme. Mökin vuokraus NOVASOLin kautta on yksinkertaista, varmaa ja kannattavaa. Ulkomaalaiset vieraat tuovat vientituloja Suomeen ja pitävät maaseutua elinvoimaisena käyttäessään kauppa, kahvila, ravintola ja muita palveluja. Samalla omistaja saa huomattavia lisätuloja.

Laita oma lomahuoneistosi vuokralle NOVASOLin kautta

Lomahuoneiston vuokralle laittaminen NOVASOLin kautta on yksinkertaista, varmaa ja kannattavaa. Member+ etuna NOVASOL tarjoaa 25% alennuksen sekä 100 euron lahjakortin käytettäväksi ulkomaan kohteidemme vuokraukseen niille jäsenille, jotka tekevät 30.9.2017 mennessä NOVASOLin kanssa sopimuksen oman Suomessa sijaitsevan mökkinsä vuokraamisesta.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse novasol@novasol.fi tai täytä lomake kotisivuillamme osoitteessa www.novasol.fi/asunnonomistaja.html.

Yhteydenottosi ei sido sinua vielä mihinkään, vaan otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme mökkivuokrauksesta kanssasi.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä